Les 3: Belemmeringen & overtuigingen

Je gaat jezelf tegenkomen als ondernemer. Dat kan ik helaas niet leuker voor je maken. Wel makkelijker!

In deze video vertel ik je uitgebreid wat belemmerende overtuigingen zijn, waar ze vandaan komen en hoe je er mee om kunt gaan. Hoe beter je begrijpt hoe deze overtuigingen werken en hoe je hiermee aan de slag kunt, hoe makkelijker jouw reis als ondernemer gaat worden. Hoe eerder je hiermee aan de slag gaat hoe beter!

Ik hoop echt dat je hier meteen al mee aan de slag gaat en je gaat verdiepen in je belemmerende overtuigingen. Als je ze goed herkent en begrijpt kan je hier mee verder.

Hierbij nog wat belemmerende overtuigingen op een rijtje. Hoeveel herken jij er?

Uiteraard hou ik van transparantie en wil ik je laten weten dat ik ook veel last heb gehad (en natuurlijk af en toe nog steeds) van belemmerende overtuigingen. Ik ben hier erg open en voel je vrij me wat over te vragen mocht je dat prettig vinden. Soms helpt het als je weet dat je niet de enige bent en dat dit een bespreekbaar onderwerp is.

Ik heb vorig jaar een podcast opgenomen o.a. over mijn reis van onzekerheid, erg negatief zijn en een obsessie met mijn uiterlijk naar een zelfverzekerde ondernemer. Mocht dit herkenbaar zijn voor je kan het interessant zijn deze aflevering te beluisteren.

In Les 6 staan meerdere vragen over je belemmerende overtuigingen.